Opinie

    5 star review  Wiem, że liczby to nie wszystko, bo stan zdrowia i samopoczucie są najważniejsze, ale jednak chciałabym podzielić się liczbowym zestawieniem osiągnięć po ponad pół rocznej współpracy z Eweliną. Łącznie straciłam 14kg i 65,5cm w obwodach. Dla mnie jest to początek życia w zupełnie nowej jakości, myślę, że nie przesadzę, jeśli napiszę, że czuję się jakbym narodziła się na nowo. Podejście i pozytywna energia, którą Ewelina dzieliła się przez ten czas ze mną są bezcenne i zachęcają do tego, aby walczyć o swoje życie i zdrowie. Pełen profesjonalizm oraz bardzo miłe i ciepłe usposobienie Lelci pozwala otworzyć się i zaufać w kwestii tak ważnej jak zdrowie. Kontakt przez cały okres naszej współpracy oceniam bardzo dobrze, każda wątpliwość i pytanie dostawały rzetelne odpowiedzi. Osobiście jestem ogromnie wdzięczna za pomoc i uważam, że wybór właśnie Eweliny był jedną z najlepszych decyzji w moim życiu - może brzmi nad wyrost, ale jeśli jest się zdesperowanym przez kilka lat i nagle pojawi się ktoś, kto w mgnieniu oka pokaże nam jak postępować, by w końcu osiągnąć cel, to jest to bezcenne i żadne słowa nie odzwierciedlą wdzięczności. Jeśli masz jakąkolwiek wątpliwość komu się powierzyć to z całego serducha polecam Lelcię, nie ma takiej możliwości żeby się zawieść, bo ta dziewczyna ma w sobie pasję i ogrom wiedzy, którą chętnie się dzieli. Pozdrawiam cieplutko <3!

    thumb Nikoletta Nowak
    7/19/2018

    5 star review  Pomimo krótkiej współpracy ,polecam z całego serca�!fajne racjonalne podejście do tematu, duża wiedza. Widać że do każdej osoby jest podejście indywidualne a nie "kopiuj wklej ".Wszystko dobrze i skrupulatnie wytłumaczone wiec osoby początkujące myślę że dadzą radę �wielka 6:))

    thumb Sandra Ronkowska
    4/29/2017

    5 star review  Razem z Lelcią współpracuję już 5 miesięcy i w końcu przyszedł czas, aby napisać coś od siebie. Lelcia jest bardzo mądrą i doświadczoną trenerką. Odpowiada na wszystkie pytania i wątpliwości. Można do niej napisać w każdej chwili, a odpowiedź zwrotna jest szybka. Nacisk jest przede wszystkim na zdrowie, więc zmiany w sylwetce widziałam po troszkę dłuższym czasie niż kilka miesięcy temu kiedy miałam rozpisaną dietę i treningi od kogoś innego (skutek taki, że miesiączka zanikła), ale to dobrze bo zdrowie jest najważniejsze! Co do posiłków - są one wystarczające, nie chodzę głodna, a fajne jest to, że Lelcia podaje dużo zamienników przez co bardzo łatwo modyfikować swoje posiłki. Kiedy jakieś ćwiczenie mi nie odpowiada wystarczy napisać i już Lelcia wymyśla coś innego na to miejsce. Czas leci bardzo szybko i nie mogę uwierzyć, że to już 5 miesięcy naszej współpracy. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się napisać właśnie do Lelci. Polecam każdemu kto chce popracować nad piękną sylwetką nie tracąc na zdrowiu 🙂

    thumb Natalia Nowicka
    3/14/2017

    5 star review  Współpraca z Eweliną to najlepsza rzecz jaka kiedykolwiek mi się przytrafiła. 🙂 Jest bardzo mądrą, cierpliwą i doświadczoną trenerką która wie jak poprowadzić osobę tak,aby miała jak najlepsze efekty. "walczy" nie tylko o poprawę sylwetki ale i odbudowanie zdrowia. Dzięki niej nie tylko naprawiłam relacje z jedzeniem, ale też zyskałyśmy poprawę w zakresie hormonalnym 🙂 Dieta? To nie dieta- to czysta przyjemność! Jadłospis jest zawsze profesjonalnie przygotowany, nie ma miejsca na glodzenie się. Nie nie nie! 🙂 a Treningi są mocne,ciężkie ale i skuteczne. 🙂 Każdemu życzę aby mieli możliwość współpracy z tak kompetentną i zaangażowaną osobą która każdego traktuje indywidualnie,walcząc o lepszą przyszłość 🙂

    thumb Weronika Muzyka
    2/28/2017

    5 star review  Współpracę z Lelcią zaczęłam w czerwcu 2016. Dzięki jej ogromnemu wsparciu oraz mojej wytrzymałość razem walczymy o moje lepsze samopoczucie oraz wygląd 🙂 Ewelina jest osobą, która doskonale zna się na tym co robi. Zawsze pomoże, doradzi, a czasem jak trzeba to opierdzieli 😉 Jestem bardzo zadowolona z naszej wspólnej pracy! Jeżeli ktoś zastanawia się czy warto spróbować to gwarantuję, że WARTO! <3

    thumb Natalia Janasik
    2/05/2017

    5 star review  Lelcia jest trenerką godną polecenia! Przede wszystkim uczy swoich podopiecznych, że najważniejsze jest zdrowie. Przed rozpoczęciem współpracy wymaga badań, co jest wielkim plusem, rozpisane treningi i dieta zawsze są szczegółowo opisane i objaśnione. Kontakt online na linii trenerka-podopieczna jest szybki i bezproblemowy, nawet gdy pojawi się kłopot wspólnie go rozwiązujemy. Ewelina jest wyrozumiała,wspierająca,kontaktowa,a gdy potrzeba to zmotywuje. Jadłospis jest w bardzo wygodnej formie, dużo alternatyw ,dlatego nie trzeba wydawać fortuny na zdrowe jedzenie. Treningi są intensywne, ale chyba o to właśnie chodzi 😉 Wszystko jest dopasowane indywidualnie, dlatego gorąco polecam każdemu 🙂

    thumb Weronika Pieszak
    1/18/2017

    5 star review  Współpraca z taka osoba jak lelcia to sama przyjemność , miedzy nami cały czas jest kontakt wiec wiem, że zawsze mogę na nią liczyć ! Super plan treningowy jak i dieta ! Efekty są widocznie juz po krótkim czasie współpracy 🙂 odpowie na każde twoje pytanie a także wesprze gdy masz chwilowy " brak energii " do dalszych treningów . Bardzo cenie sobie współpracę z lelcia i myśle ze jeszcze długo bedziemy razem pracowały nad moja sylwetka bo to dopiero początek czegoś co zaowocuje dobrymi wynikami :)))� plan żywieniowy bardzo urozmaicony dzięki któremu nie odczuwasz ze tak naprawdę jesteś na diecie - masz ochotę zjeść coś słodkiego ( zrob nalesniki z odżywka i bananem) a napewno zaspokoi twoje kubki smakowe ! Osobiście jest to moja pierwsza tak wspaniała współpraca z trenerem który nie " olewa cie " i nie odpisuje po tyg 😉 także gorąco polecam , nie zastanawiaj sie tylko działaj z chrumkami �� ocena 5 to za mało dałabym 10/10 🙂

    thumb Karolina Naworol
    1/18/2017

    5 star review  Współpracę z Lelcią rozpoczęłam 05.16 więc myślę, że przyszedł już czas na napisanie czegoś od siebie 😉 Każdemu życzę zbudowania takiej relacji między trenerem, a podopiecznym ! 😉 Szeroki wywiad środowiskowy (+badania) pozwolił na określenie celów i lepsze zapoznanie się 😉 Co mi to dało ? Przede wszystkim uśmiech częściej gości na mojej twarzy, mam w sobie mnóstwo energii, zmieniło się moje nastawienie, dzięki czemu zbudowałam zdrową relację nie z "dietą", a ze zmianą stylu życia, a co najlepsze stało się to samą przyjemnością, a nie katorgą 😉 A Lelcia ? Przede wszystkim SŁUCHA, tłumaczy, wspiera i zawsze bije od niej pozytywna energia... czasami czuje jakbyśmy znały się od zawsze, albo po prostu czyta mi w myślach 😉 Jako trener ciągle się rozwija, a wiedza na dużym poziomie <3 !!! Naprawdę warto ! ;)

    thumb Katarzyna Anna Łasocha
    1/18/2017

    5 star review  Ogromna motywacja i wsparcie!!! <3

    thumb Karolina Patrycja Dylon
    1/18/2017

    5 star review  Właściwa osoba na właściwym miejscu! Posiada rzetelną wiedzę, którą ciągle rozwija, doświadczenie i pasję do tego co robi. Zaangażowana we współpracę w 100%. Daje ogromną motywację, a do tego wszystkiego zachowuje zdrowe podejście. Plan dostosowuje indywidualnie, regularnie kontroluje efekty wizualne jak również zdrowie organizmu. Natychmiast rozwiązuje wszystkie problemy i wątpliwości. Zawsze można liczyć na wsparcie z jej strony. Współpraca na najwyższym poziomie ! 🙂

    thumb Julita Sokołowska
    1/05/2017

    5 star review  Niektórym może się wydawać,że bycie trenerem to prosta i szybka praca.. A tu się potem okazuje ile czasu pochłania analiza każdej osoby dobranie treningu i diety. Lelcia poświęca się temu w 100% i bardzo miło się z nią współpracuje. Ważne jest zdrowie a nie forma jak na zawody a zdrowie gorsze niż u starszej osoby. Mogę szczerze polecić dalej! Pomogła mi i mojemu brzuszkowi dojść do stanu kiedy jesz świadomie i bez strachu przed bólem 🙂 Jeszcze nigdy nie zostałam skarcona za moje poczynania a wiem ze być moze powinnam, ale wiem tez że lelcia to taki trener który w bawełnę nie owija 🙂

    thumb Agata Banaszak
    12/22/2016

    5 star review  Współpraca z Eweliną była bardzo owocna! Odpowiednio przeprowadzony wywiad pozwolił na ułożenie planu żywieniowego pod moje preferencje; najbardziej mnie cieszyło, że nie mam ścisłej rozpiski posiłków na dany dzień, ale listę, z której mogłam wybierać to, na co miałam ochotę. Jestem bardzo zadowolona z treningów, bo widzę ich efekty. Lelcia jest bardzo zaangażowana i wkłada serce w to, co robi. Polecam wszystkim!

    thumb Marta Julia Karpowicz
    12/11/2016

    5 star review  Lelcia jest super;) Jako wsparcie, dietetyk oraz trener sprawdza się idealnie. Posiłki są dobrze dobrane oraz urozmaicone. Natomiast treningi sprawiaj mi ogromną frajdę i nigdy bym nie pomyślała, że będę chodziła na siłownię i ćwiczyła z ciężarem.

    thumb Ola Niedźwiecka
    11/26/2016

    5 star review  Wspaniała motywatorka, trenerka z powołania! 🙂

    thumb Kamil Cynarski
    11/24/2016

    5 star review  Dużo wartościowych treści, radości z życia i optymizmu. Inspiracja. 🙂

    thumb Joanna Zofia Koźniewska
    8/21/2016

    5 star review  Nie jest łatwo trenować kogoś online i wpasować się w jego gusta, a jednak Ewelinie się udało 🙂 Na początku byłam sceptyczna co do jadłospisu, jednak kiedy otrzymałam swoją rozpiskę byłam pozytywnie zaskoczona. Spodziewałam się sztywnego menu na każdy dzień, a tu niespodzianka! Posiłki są podzielone na dni treningowe i nietreningowe, a każde z dań ma mnóstwo wariantów, także nigdy nie jest monotonnie 🙂 Jeśli chodzi o treningi to są wymagające - dają kopa. Efekty widać mega szybko. Po miesiącu współpracy czuję się świetnie, a moja sylwetka zmienia się z dnia na dzień w kierunku tej wymarzonej 😉 Jeśli ktoś się waha, czy podjąć współpracę z Lelcią to mogę zapewnić, że naprawdę warto!

    thumb Monika Wąs
    7/25/2016

    5 star review  Lelcia zmieniła moje życie

    thumb Klaudia Mróz
    7/12/2016

    5 star review  Super motywuje. Genialne posiłki do przygotowania 🙂

    thumb Michał Olber
    6/09/2016

    5 star review  Polecam !!!☺jadłospis super , ćwiczenia bardzo fajnie ułożone. Naprawdę widać efekty.

    thumb Marta Garbula
    5/31/2016

    5 star review  Najlepsza 🙂 cierpliwa 🙂 wszechwiedząca (serio!) no i zawsze dobrym slowem uraczy 🙂 dzieki niej polubilam silownie 🙂 Lelcia dziekuje za dotychczasową współprace i do napisania 🙂 A wszystkim zastanawiajacym się serdecznie POLECAM!!!

    thumb Żaneta Oo
    5/24/2016