Opinie

    positive review  Naprawdę polecam współpracę z Eweliną i Piotrem! 😁 Pełen profesjonalizm, spokojne podejście i wyrozumiałość. A do tego indywidualne dopasowanie diety i treningów do trybu życia i celu, widać że nie ma tu żadnego "kopiuj-wklej". Biorą pod uwagę wysyłane komentarze i doradzają np. suplementy, coś co mi bardzo pomoglo. Szybko zauważyłam u siebie zmiany, zarówno wizualne, jak i lepsze samopoczucie. Dzięki Ewelinie w 10msc zgubiłam pare kg, a przy pomocy Piotra wzmocnilam swoje slabsze partie ciała i zbudowałam fajną sylwetkę. Można się naprawdę dużo od Nich nauczyć, oboje są bardzo pomocni, rzetelni i znają się na rzeczy! Jeśli się zastanawiasz nad taką współpracą i chcesz coś w sobie zmienić, to Ewelina i Piotr na pewno Ci pomogą 🙂

    Natalia Sabat Avatar Natalia Sabat
    October 15, 2019

    positive review  Szczerze polecam współpracę z Eweliną i Piotrem! Oboje posiadają ogromną wiedzę, każdy w swojej dziedzinie jest profesjonalistą. Jadłospis ogromny i zróżnicowany, dopasowany indywidualnie. Duże wsparcie i zrozumienie, mimo że z mojej strony nie zawsze wychodzi stuprocentowe zaangażowanie w dietę i treningi. Stały kontakt z podopiecznymi, rzetelne odpowiedzi na każde pytanie. Treningi bardzo wymagające i dostosowane do moich możliwości, dzięki nim widać efekty 😊💪

    Magda Wasilonek Avatar Magda Wasilonek
    August 12, 2019

    positive review  Polecam współpracę z Lelcią zarówno w kwestii treningów jak i żywienia/suplementacji 🙂 Niesamowicie profesjonalne podejście, miły kontakt, zawsze pomocni 🙂 Widać, że przygotowane materiały są dopasowane do danej osoby, biorą pod uwagę wszystkie przesłane komentarze i wątpliwości 🙂

    Aleksandra Tabisz Avatar Aleksandra Tabisz
    June 24, 2019

    positive review  O Lelci mogłabym wiele napisać. To, że ma dużą wiedzę w kwestii żywieniowej i suplementacyjnej wiedziałam już od dawna oglądając filmiki na Youtubie, ale to jak ciepłą i pomocną jest osobą dowiedziałam się współpracując z nią. Niesamowite, profesjonalne podejście do podopiecznych, szybkie odpisywanie na maile, wsparcie i motywacja. Mogłam na nią liczyć przez cały okres współpracy. Zwierzyć, się z rzeczy, o których nie mówiłam nikomu, wierząc, że to co napisałam zostanie między nami. Lelcia to odpowiednia osoba, na odpowiednim stanowisku i odpowiedniej branży. Dziękuję jeszcze raz za pomoc. 🙂 Wierzę, że dokończę to co dawno temu zaczęłam, a z Tobą mogłam kontynuować i nabrać dystansu do wielu spraw związanych z sportem, żywieniem i patrzeniem na siebie w inny sposób. Dziękuję.😊😊😊

    Aleksandra Zapart Avatar Aleksandra Zapart
    October 30, 2018

    5 star review  Razem z Lelcią współpracowałam przez ponad 1,5 roku i to było zdecydowanie najlepszy okres w moim życiu ! Napisałam do Lelci, gdy byłam w poważnych tarapatach wagowych i zdrowotnych (ważyłam 41 kg i nie miałam miesiączki 🙁 ). Dzięki Ewelinie ważę w tym momencie 55 kg i odzyskałam miesiączkę !! Napisanie maila o prośbę współpracy było najlepszą decyzją w moim życiu <3. Przez czas naszej współpracy czułam ogromne zaangażowanie, wsparcie od Lelci. Wiedziałam, że mogę napisać jej wszystko, że przeczyta i zrozumie, doradzi i pocieszy oraz zmotywuje 🙂 Wspierała mnie w przełamaniu własnego strachu przed jedzeniem czegoś innego niż swoje posiłki 🙂 Razem wyleczyłyśmy moją głowę. Czułam, że jest zaangażowana w walkę o moje zdrowie równie mocno, co ja !!! Ewelina jest po prostu najlepsza !

    Sylwia Majewicz Avatar Sylwia Majewicz
    October 8, 2018

    5 star review  Wiem, że liczby to nie wszystko, bo stan zdrowia i samopoczucie są najważniejsze, ale jednak chciałabym podzielić się liczbowym zestawieniem osiągnięć po ponad pół rocznej współpracy z Eweliną. Łącznie straciłam 14kg i 65,5cm w obwodach. Dla mnie jest to początek życia w zupełnie nowej jakości, myślę, że nie przesadzę, jeśli napiszę, że czuję się jakbym narodziła się na nowo. Podejście i pozytywna energia, którą Ewelina dzieliła się przez ten czas ze mną są bezcenne i zachęcają do tego, aby walczyć o swoje życie i zdrowie. Pełen profesjonalizm oraz bardzo miłe i ciepłe usposobienie Lelci pozwala otworzyć się i zaufać w kwestii tak ważnej jak zdrowie. Kontakt przez cały okres naszej współpracy oceniam bardzo dobrze, każda wątpliwość i pytanie dostawały rzetelne odpowiedzi. Osobiście jestem ogromnie wdzięczna za pomoc i uważam, że wybór właśnie Eweliny był jedną z najlepszych decyzji w moim życiu - może brzmi nad wyrost, ale jeśli jest się zdesperowanym przez kilka lat i nagle pojawi się ktoś, kto w mgnieniu oka pokaże nam jak postępować, by w końcu osiągnąć cel, to jest to bezcenne i żadne słowa nie odzwierciedlą wdzięczności. Jeśli masz jakąkolwiek wątpliwość komu się powierzyć to z całego serducha polecam Lelcię, nie ma takiej możliwości żeby się zawieść, bo ta dziewczyna ma w sobie pasję i ogrom wiedzy, którą chętnie się dzieli. Pozdrawiam cieplutko <3!

    Nikoletta Nowak Avatar Nikoletta Nowak
    July 19, 2018

    5 star review  Ogromnie i szczerze polecam - imponująca wiedza dietetyczna i treningowa. Otrzymane plany były różnorodne i starannie opracowane, dostosowane do mnie (możliwe są zmiany, uwzględniane preferencje). Służą mi do tej pory�. Konsultacji można było dokonać w każdej chwili, nie zostaje się samemu sobie. Oprócz poprawy kondycji/formy, ładniejszej sylwetki otrzymałam solidną dawkę wiedzy i wsparcia. A to wszystko w duchu dbałości o zdrowe ciało i głowę. Naprawdę wiele zyskuje się przy takiej współpracy �

    Maria Szukszta Avatar Maria Szukszta
    November 5, 2017

    5 star review  Pomimo krótkiej współpracy ,polecam z całego serca�!fajne racjonalne podejście do tematu, duża wiedza. Widać że do każdej osoby jest podejście indywidualne a nie "kopiuj wklej ".Wszystko dobrze i skrupulatnie wytłumaczone wiec osoby początkujące myślę że dadzą radę �wielka 6:))

    Sandra Ronkowska Avatar Sandra Ronkowska
    April 29, 2017

    5 star review  Współpracę z Lelcią zaczęłam w czerwcu 2016. Dzięki jej ogromnemu wsparciu oraz mojej wytrzymałość razem walczymy o moje lepsze samopoczucie oraz wygląd 🙂 Ewelina jest osobą, która doskonale zna się na tym co robi. Zawsze pomoże, doradzi, a czasem jak trzeba to opierdzieli 😉 Jestem bardzo zadowolona z naszej wspólnej pracy! Jeżeli ktoś zastanawia się czy warto spróbować to gwarantuję, że WARTO! <3

    Natalia Janasik Avatar Natalia Janasik
    February 5, 2017

    5 star review  Lelcia jest trenerką godną polecenia! Przede wszystkim uczy swoich podopiecznych, że najważniejsze jest zdrowie. Przed rozpoczęciem współpracy wymaga badań, co jest wielkim plusem, rozpisane treningi i dieta zawsze są szczegółowo opisane i objaśnione. Kontakt online na linii trenerka-podopieczna jest szybki i bezproblemowy, nawet gdy pojawi się kłopot wspólnie go rozwiązujemy. Ewelina jest wyrozumiała,wspierająca,kontaktowa,a gdy potrzeba to zmotywuje. Jadłospis jest w bardzo wygodnej formie, dużo alternatyw ,dlatego nie trzeba wydawać fortuny na zdrowe jedzenie. Treningi są intensywne, ale chyba o to właśnie chodzi 😉 Wszystko jest dopasowane indywidualnie, dlatego gorąco polecam każdemu 🙂

    Weronika Pieszak Avatar Weronika Pieszak
    January 18, 2017

    5 star review  Współpraca z taka osoba jak lelcia to sama przyjemność , miedzy nami cały czas jest kontakt wiec wiem, że zawsze mogę na nią liczyć ! Super plan treningowy jak i dieta ! Efekty są widocznie juz po krótkim czasie współpracy 🙂 odpowie na każde twoje pytanie a także wesprze gdy masz chwilowy " brak energii " do dalszych treningów . Bardzo cenie sobie współpracę z lelcia i myśle ze jeszcze długo bedziemy razem pracowały nad moja sylwetka bo to dopiero początek czegoś co zaowocuje dobrymi wynikami :)))� plan żywieniowy bardzo urozmaicony dzięki któremu nie odczuwasz ze tak naprawdę jesteś na diecie - masz ochotę zjeść coś słodkiego ( zrob nalesniki z odżywka i bananem) a napewno zaspokoi twoje kubki smakowe ! Osobiście jest to moja pierwsza tak wspaniała współpraca z trenerem który nie " olewa cie " i nie odpisuje po tyg 😉 także gorąco polecam , nie zastanawiaj sie tylko działaj z chrumkami �� ocena 5 to za mało dałabym 10/10 🙂

    Karolina Naworol Avatar Karolina Naworol
    January 18, 2017

    5 star review  Współpracę z Lelcią rozpoczęłam 05.16 więc myślę, że przyszedł już czas na napisanie czegoś od siebie 😉 Każdemu życzę zbudowania takiej relacji między trenerem, a podopiecznym ! 😉 Szeroki wywiad środowiskowy (+badania) pozwolił na określenie celów i lepsze zapoznanie się 😉 Co mi to dało ? Przede wszystkim uśmiech częściej gości na mojej twarzy, mam w sobie mnóstwo energii, zmieniło się moje nastawienie, dzięki czemu zbudowałam zdrową relację nie z "dietą", a ze zmianą stylu życia, a co najlepsze stało się to samą przyjemnością, a nie katorgą 😉 A Lelcia ? Przede wszystkim SŁUCHA, tłumaczy, wspiera i zawsze bije od niej pozytywna energia... czasami czuje jakbyśmy znały się od zawsze, albo po prostu czyta mi w myślach 😉 Jako trener ciągle się rozwija, a wiedza na dużym poziomie <3 !!! Naprawdę warto ! ;)

    Katarzyna Anna Łasocha Avatar Katarzyna Anna Łasocha
    January 18, 2017

    5 star review  Ogromna motywacja i wsparcie!!! <3

    Karolina Patrycja Dylon Avatar Karolina Patrycja Dylon
    January 18, 2017

    5 star review  Właściwa osoba na właściwym miejscu! Posiada rzetelną wiedzę, którą ciągle rozwija, doświadczenie i pasję do tego co robi. Zaangażowana we współpracę w 100%. Daje ogromną motywację, a do tego wszystkiego zachowuje zdrowe podejście. Plan dostosowuje indywidualnie, regularnie kontroluje efekty wizualne jak również zdrowie organizmu. Natychmiast rozwiązuje wszystkie problemy i wątpliwości. Zawsze można liczyć na wsparcie z jej strony. Współpraca na najwyższym poziomie ! 🙂

    Julita Kubach Avatar Julita Kubach
    January 5, 2017

    5 star review  Niektórym może się wydawać,że bycie trenerem to prosta i szybka praca.. A tu się potem okazuje ile czasu pochłania analiza każdej osoby dobranie treningu i diety. Lelcia poświęca się temu w 100% i bardzo miło się z nią współpracuje. Ważne jest zdrowie a nie forma jak na zawody a zdrowie gorsze niż u starszej osoby. Mogę szczerze polecić dalej! Pomogła mi i mojemu brzuszkowi dojść do stanu kiedy jesz świadomie i bez strachu przed bólem 🙂 Jeszcze nigdy nie zostałam skarcona za moje poczynania a wiem ze być moze powinnam, ale wiem tez że lelcia to taki trener który w bawełnę nie owija 🙂

    Agata Banaszak Avatar Agata Banaszak
    December 22, 2016

    5 star review  Współpraca z Eweliną była bardzo owocna! Odpowiednio przeprowadzony wywiad pozwolił na ułożenie planu żywieniowego pod moje preferencje; najbardziej mnie cieszyło, że nie mam ścisłej rozpiski posiłków na dany dzień, ale listę, z której mogłam wybierać to, na co miałam ochotę. Jestem bardzo zadowolona z treningów, bo widzę ich efekty. Lelcia jest bardzo zaangażowana i wkłada serce w to, co robi. Polecam wszystkim!

    Marta Julia Karpowicz Avatar Marta Julia Karpowicz
    December 11, 2016

    5 star review  Lelcia jest super;) Jako wsparcie, dietetyk oraz trener sprawdza się idealnie. Posiłki są dobrze dobrane oraz urozmaicone. Natomiast treningi sprawiaj mi ogromną frajdę i nigdy bym nie pomyślała, że będę chodziła na siłownię i ćwiczyła z ciężarem.

    Ola Niedźwiecka Avatar Ola Niedźwiecka
    November 26, 2016

    5 star review  Wspaniała motywatorka, trenerka z powołania! 🙂

    Kamil Cynarski Avatar Kamil Cynarski
    November 24, 2016

    5 star review  Dużo wartościowych treści, radości z życia i optymizmu. Inspiracja. 🙂

    Joanna Zofia Koźniewska Avatar Joanna Zofia Koźniewska
    August 21, 2016

    5 star review  Nie jest łatwo trenować kogoś online i wpasować się w jego gusta, a jednak Ewelinie się udało 🙂 Na początku byłam sceptyczna co do jadłospisu, jednak kiedy otrzymałam swoją rozpiskę byłam pozytywnie zaskoczona. Spodziewałam się sztywnego menu na każdy dzień, a tu niespodzianka! Posiłki są podzielone na dni treningowe i nietreningowe, a każde z dań ma mnóstwo wariantów, także nigdy nie jest monotonnie 🙂 Jeśli chodzi o treningi to są wymagające - dają kopa. Efekty widać mega szybko. Po miesiącu współpracy czuję się świetnie, a moja sylwetka zmienia się z dnia na dzień w kierunku tej wymarzonej 😉 Jeśli ktoś się waha, czy podjąć współpracę z Lelcią to mogę zapewnić, że naprawdę warto!

    Monika Wąs Avatar Monika Wąs
    July 25, 2016